Το ιατρείο

Αποκτήστε το τέλειο προσωπικό σας χαμόγελο

Σκοπός μου είναι να διατηρώ την ιδιαιτερότητα σας, εξατομικεύοντας την αισθητική επέμβαση με οδοντιατρικά υλικά, ώστε ο στόχος να επιτυγχάνεται με σεβασμό στην φυσική ισορροπία καθώς και στην αυθεντική έκφραση του προσώπου σας.

Σύγχρονοι και εξελιγμένοι μέθοδοι στην υπηρεσία των ασθενών, ανώδυνη οδοντιατρική, άμεσα αποτελέσματα και εγγύηση μιας μοναδικής οδοντιατρικής εμπειρίας είναι μερικές από τις παροχές που απολαμβάνουν οι ασθενείς μου.

Καλωσήρθατε στο LS DENTAL .

Ποια είναι η Σοφία Λουκέρη

Η Σοφία Λουκέρη (βιογραφικό) είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας. Στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της θήτευσε στο πλευρό του τότε κορυφαίου και διάσημου αισθητικού οδοντίατρου στις Η.Π.Α. Dr. William Frost από τον οποίο και μυήθηκε στα μυστικά της αισθητικής οδοντιατρικής που τότε στην Ελλάδα ήταν ακόμη άγνωστη.

Σήμερα, μετά από 20 χρόνια εμπειρίας και παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις, είναι μία από τις πλέον εξειδικευμένες οδοντιάτρους στο χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής και αισθητικής αποκατάστασης ούλων και στόματος.